pao slaven belupo

MM duo zabio za pobjedu Osijeka na početku sezone

Davor Javorović/Pixell

Mirko Marić i Antonio Mance zabili su svoje prve golove u novoj sezoni HNL-a, a Osijek je došao do pobjede 2:0 protiv Slaven Belupa.

Obrana Osijeka predvođena danas sjajnim Miletom Škorićem, danas nije dozvolila ozbiljniju prigodu Slaven Belupa i znatno je popravila dojam u odnosu na pripremu utakmicu protiv Slobode. Tome je doprinjeo i trener Skender koji je Gutia zamjenio mladim Boškom Šutalom koji je također danas beprijekorno odradio svoje zadatke u sredini osječke obrane.

Kontrolirao je Osijek susret od samog početka i strpljivo gradio svoje napade i čekao prave prigode koje je na kraju i iskoristio. Istih nije bilo puno, ali su strijelci Osijeka bili vrlo precizni kad su se našli oči u oči s golmanom gostiju pa su prva tri boda sjela na konto Osijeka.

Prvi gol na utakmici zabio je Antonio Mance koji je za 1,3 milijuna kuna stigao iz Nantesa i to u 43. minuti, a konačnih 2:0 postavio je najbolji stijelac Osijeka u prošloj sezoni, Mirko Marić i to u 86. minuti.

Samo minutu prije Slaven Belupo dobio je i crveni karton nakon što je Međimorec zaradio drugi žuti karton. 

Osijek je utakmicu odradio vrlo sigurno i bez stresa što je bilo iznimno bitno pred prvu utakmicu Europa lige koju igra već u četvrtak na Stadionu armije u Sofiji protiv CSKA. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari