NK Osijek u velikim problemima

Prema pisanju današnjeg Glasa Slavonije, NK Osijek uskoro bi se mogao naći u velikim finacijskim problemima. Kako se navodi, klub već neko vrijeme vodi pregovore sa osiguravajućom tvrtkom Croatia osiguranje koja je do sada bila generalni sponzor kluba i to sa iznosom od 6 milijuna kuna godišnje. Nažalost, taj iznos do sada se nije redovno isplaćivao, a sada CO nudi novi ugovor koji iznosi svega milijun kuna godišnje. Samim time prema riječima ljudi iz kluba izgubili bi pravo generalnog spozora, te pravo eksluzivne osiguravajuće kuće. Klub u ovim trenucima osim CO pregovore vodi sa još dvije tvrke iste djelatnosti (Eurohertz/Jadransko i Allianz).

Inače u subotu prije prvenstvene utakmice sa Dinamom potpisan je i ugovor sa Prvom sportskom kladionicom. Vrijednost ugovora ostala je nepoznata.

Kohorti zabranjena poruka

Ovoga tjedna održana je i press konferencija vezana uz zabranu kohortaške poruke na subotnjoj utakmici. Iz kluba su istaknuli kako će učiniti sve i ispitati tko je istu zabranio. Iz vrha Kohorte saznajemo da su porukom željeli isprovocirati sve ljude u gradu, kako političare i gospodarstvenike, tako i obične navijače NK Osijeka na aktivnije uključivanje u rad kluba.

Sutra u Rijeci

Nogometaši NK Osijeka danas su otputovali u Rijeku gdje će sutra odigrati utakmicu protiv istoimenog kluba. U sastav se očekuje povratak Srđana Vidakovića koji se oporavio od ozljede, dok su i dalje van stroja Barišić i Pranjić. Osječani se nadaju povoljnom rezultatu i izlasku iz opasne zone na prvenstvenoj ljestvici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari