Najava: Osijek – Hrvatski dragovoljac

"Hoćemo li u subotu pobjediti?", "Jel ideš na utakmicu?", "Ako dobijemo ove to je to!" i slične rečenice vrte se zadnjih nekoliko dana u krugovima navijača i simpatizera Osijeka.

“Hoćemo li u subotu pobiediti?”, “Jel ideš na utakmicu?”, “Ako dobijemo ove to je to!” i slične rečenice vrte se zadnjih nekoliko dana u krugovima navijača i simpatizera Osijeka.

Nakon samo jednog remia i samo jedne pobjede na startu proljetnog dijela sezone popularni mazohisti sa istoka i jugoistoka već snuju snove o Europi. No, imaju li ti snovi temelja? Neki će reći da nemaju, neki da imaju i zbilja je teško to ocijeniti u slučaju NK Osijeka. Puno puta se slična situacija već ponovila, a svima nam je za nadati se da će ovoga puta ta priča imati sretan završetak.

Računica je jasna, pobjediti Hrvatski dragovoljac se mora ako se želi zadržati pozicije u vrhu. Osijek je sa pobjedom u prošlome kolu skočio čak 4 mjesta što je dokaz da se prema gore može. Pobjedom u ovome kolu imaju priliku popeti se još više. Ono što mu ide u prilog jesu međusobne utakmice klubova koji se nalaze ispred njega (Cibalia – Dinamo, Hajduk – Split, Karlovac – Varteks i neugodna Lokomotiva protiv Intera). Pozitivnim raspletom rezultata Osijek se može popeti na 5 mjesto, a i sljedeća dva kola raspored im ide na ruku. Slijedi gostovanje u Šibenik i ponovo domaća utakmica protiv Intera.

Utakmice istine za Osijek, kao i mnoge do sada, ali sa pozitivnom atmosferom koja se polako stvar sve je moguće.

No, prije svih tih utakmica valja pobijediti Dragovoljca u subotu u 15 sati. I ovoga puta klub stimulira sve da kupe ulaznicu za utakmicu. Svi oni koji kupe ulaznicu dobiti će zastavicu za auto što je u svakom slučaju lijepa gesta i korak naprijed u klupskome marketingu.

Na travnjak bi u subotu trebala istrčati gotovo identična momčad kao i u prošlome kolu. Izostati će samo Gavrić (jedna utakmice kazne zbog crvenog kartona), a na njegovo mjesto će Vrgoč. U napadu će zaigrati raspucani Ljubojević (3 pogotka protiv BSK Termia) i Maglica. Nametnuo se i Miličević odličnom igrom u prijateljskoj utakmici pa se u posljednji tren trener Karačić možda i predomisli pri izboru drugog napadača.

SUBOTA, 15h
Stadion “Gradski vrt”
21. kolo 1.HNL: NK Osijek – NK Hrvatski Dradovoljac

Cijene ulaznica:
Tribina istok: 30kn
Tribina jugoistok (Kohorta): 10kn
Tribina zapad: 40kn
Za djecu i umirovljenike ulaz na južnu tribinu besplatan!

Uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon auto zastavica NK Osijek.
Pred ulazom na jugoistok Kohorta će prodavati svoje nove šalove (60/70kn) te kalendare (10kn).

{youtube}CA643bgAiCo{/youtube}

Tekst: T.M./SiB.hr

Foto: Ilustracija/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari