HNK Šibenik – NK Osijek 2:1

40-ak navijača Osijeka svjedočilo je danas utakmici između Šibenika i Osijeka. Sunčano vrijeme nije pomoglo Osječanima da odigraju na način kako to njihovi navijači od njih traže.

Od samoga početka Osijek se postavio na način da sačuvaju svoju mrežu netaknutu, međutim već u 12-toj minuti Šibenik je došao u vodstvo.

Iz kornera je ubacio Bačelić-Grgić, a glavom zabija Ivan Fuštar. Na kraju utakmice, pokazalo se, mladi Fuštar prometnuo u junaka utakmice.

1VmZs.jpg

Niti nakon pogotka nisu se trgli gosti već su nastavili igrati na način kako su i zamislili prije dolaska u Šibenik. Šibenik je strpljivo gradio svoju igru, a Osijek je čekao svoju priliku iz protuudara. Jednu takvu priliku u 39-toj minuti iskoristio je Goran Ljubojević i postigao svoj prvi gol u službenim utakmicama nakon povratka u matični klub. Neometan je Ljubo pogodio pored vratara Blaževića za slavlje Kohorte.

sT7QW.jpg

Zadovoljio je taj zgoditak Osječane koji i u nastavak kreću bez napadačkih ambicija. Začuđujuća je to činjenica s obzirom da je susret u Šibeniku mogao isprati gorak okus nakon prošlotjednog remia u Gradskome vrtu.

Takva igra osvetila im se 12 minuta prije kraja, kada Ivan Fuštar iz drugog pokušaja pogađa za konačnih 2:1 za Šibenik. Prethodno je korner izveo ponovo Bačelić-Grgić, a Fuštar prvo pogodio gredu no lopta mu se vraća, a on ju šalje u gol.

Jalovi Osijek nije se do kraja uspio oporaviti i poravnati rezultat. S ovime porazom sezona rezultatske neizvjesnosti za Osijek zasigurno je završena, a ostaje za vidjeti što će poduzeti uprava kluba kako bi Osijek napokon krenuo pobjedničkim stazama. Napomenimo i kako je Osijek sada samo 4 boda udaljen od zone ispadanja.

0Ta7l.jpg

Osječanima slijedi povratak u kišni Osijek, a čini se kako ni proljeće koje dolazi neće uljepšati tmurnu sliku svlačionice Gradskoga vrta.

Tekst: T.M./SiB.hr

Foto: M.R./SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari