NK Osijek: “U Donatov grad po pobjedu”

Nakon pobjede protiv Intera u prošlom prvenstvenom kolu, nogometaši Osijeka s vedrijim raspoloženjem čekaju gostovanje u Zadru u okviru 24. kola. bijelo-plavi žele konačno ostvariti 2 uzastopne pobjede iako im neće biti ni malo lako u Stanovima, gdje inače imaju lošu rezultatsku tradiciju.

Sedam godina Osijek nije slavio u Zadru, a trener Branko Karačić jedan je od rijetkih koji je okusio slast pobjede s Osijekom u Stanovima još 2003. godine. Unatoč tom lošem rezultatskom nizu sa Zadranima na njihovom travnjaku Osijek s pozitivnim razmišljanjem i velikim ambicijama putuje u Donatov grad. Tri boda protiv Intera vratila su barem privremeni mir u Osijekovu svlačionicu. U Šibeniku su bijelo-plavi prije 2 kola imali loše iskustvo, i sada će pokušati ispraviti greške prikazane u toj utakmici i u Zadru se ipak predstaviti u boljem svjetlu.

Pelaić se ustalio na desnom boku, a Ibriksa ionako muči ozljeda. Karačić ima problema i s ozljedom Lukačevića koji najvjerojatnije neće moći igrati, a nedostajat će i Maglica zbog tri žuta kartona. U svakom slučaju nastupit će najspremniji za ostvarenje cilja, konačno pobjedu u gostima, koja bi ih približila gornjem domu ljestvice.

Utakmica u Stanovima Zadar Osijek igra se u subotu od 18 sati.

{youtube}d18fd-Vm-As{/youtube}

Tekst i video: STV

  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari