Viktorija pred golom Rijeke bez učinka

Dugo navijači bijelo-plavih nisu vidjeli igru viktorije pred golom protivnika kao danas protiv Rijeke. Na njihovu žalost rezultat je ostao 0:0.

Prvo poluvrijeme s obje strane bilo je poprilično bljedunjavo i bez pravih prilika pred golom Rijeke. Rijeka je pametnom igrom kontrolirala situaciju na terenu i nekoliko puta opasno priprijetila, ali se rezultat nije mijenjao.


Nezadovoljni su bili navijači Osijeka pa su se na poluvremenu začuli i zvižduci, a najžešća u negodovanju bila je Kohorta.

Utakmica koja ni jednoj momčadi nije previše značila nije na stadion uspijela privući ni veliki broj gledatelja. Tako se okupilo svega oko 1000 ljudi, a došlo je i 50 navijača Rijeke.

Drugo poluvrijeme kao da je na teren izašla druga momčad domaćih. agresivno i napadački od prve minute krenuli su prema vratima Lisjaka. Redale se u se 100-postotne prilike gotovo jedna za drugom, ali gol kao da je bio začaran.

Pokušali su Šorša, Ljubojević, Špehar, Barišić, Maglica,… pa možemo reći da gotovo nema igrača u redovima Osječana koji nije imao priliku za pogodak.

Riječani su bili sabijeni u svoj 16-terac pa su umalo postigli i autogol, ali je Lisjak sjajnom paradom sačuvao svoja vrata.

Kardum je s druge strane također bio siguran i nije dozvolio da Rijeka iz kontri postigne pogodak.
Do kraja nažalost svih ljubitelja nogometne igre rezultat je ostao onaj početni, a ostaje žal za propuštenim brojnim prilikama.

SiB.hr
Foto: M.B.

  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari