NK Osijek igra uz Osječko – Pivovara novi sponzor kluba

Nakon što je prije desetak dana Osječka pivovara postala sponzor prvoligaša iz Vinkovaca,  danas su održani razgovori između čelnika NK Osijeka i Pivovare. Pregovori su, kako nam je rekao direktor NK Osijeka, Gordan Matković, završeni na obostrano zadovoljstvo i Pivovara će postati novi sponzor Bijelo-plavih. Nakon maestralne pobjede protiv Zagreba to je još jedna dobra vijest iz Gradskoga vrta, a sve to značajno bi podebljao i dobar rezultat u slijedećem kolu protiv Splita.

Iznos ugovora ostao je poslovna tajna, ali kako saznajemo radi se o šesteroznamenkastome iznosu što je višestruko više nego dosadašnji ugovor, a ujedno i značajno financijski izdašniji nego što je ugovor sa NK Cibalijom.

“Ugovor je značajno popravljen u odnosu na prošlogodišnji, a biti će potpisan na rok do 31.12.2011. nakon čega ćemo ponovo sjesti sa čelnicima Pivovare i razgovarati o nastavku suradnje. Iznimno smo zadovoljni što smo dobili novoga sponzora i zahvaljujemo se što su prepoznali naš trud i dobre ovogodišnje igre igrača” rekao je Matković.

Zauzvrat, na vozilu za povrijeđene igrače od sada će umjesto popularne Orangine stajati Osječko, a reklame će se moći vidjeti i na drugim mjestima na stadionu. Osim toga dva partnera će u suradnji sa policijom prije utakmica organizirati i prigodnu prodaju piva i druge akcije, a čiji prihod će također ići NK Osijeku.

Godišnje ulaznice u prodaji samo do subote 13.08.!

Svi oni koji do sada nisu kupili godišnje ulaznice trebaju požuriti sa kupovinom jer će iste moći kupiti samo do nadolazeće subote (13.08.) u 13 sati. Godišnje ulaznice po cijeni od 150 kuna za istok i 200 kuna za zapad kupiti se mogu svakoga dana u prostorijama tajništva kluba. Hoće li rok za kupovinu godišnjih ulaznica se promjeniti za sada nije poznato.

Protiv Dinama skuplje ulaznice

Odlukom uprave kluba cijena ulaznica za derbi protiv Dinama će biti skuplja negoli je to uobičajeno. Tako će ulaz na zapadnu tribinu biti 80 kuna, a na istočnu 50 kuna. Razlog tomu je nagrađivanje svih onih koji su kupili godišnju ulaznicu, a ujedno i dodatni poticaj svima onima koji još nisu da istu kupe čim prije. Klub do sada nije imao značajnije koristi od derbija sa Dinamo i Hajdukom jer je veliki broj njihovih navijača ulazio uz pozivnicu pa je ovo sada prilika i da klub dodatno zaradi.

Tekst: T.Maltašić (SiB.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari