VIDEO: Prvijenac Zahore za težak prolaz Osijeka

Ponovo je Osijek odigrao ispod svih očekivanja svojih navijača. Mučenje u fazi napada sada je već nažalost postalo ustaljena činjenica, a sve je moglo i trebalo biti drugačije.

Ponovo je Osijek odigrao ispod svih očekivanja svojih navijača. Mučenje u fazi napada sada je već nažalost postalo ustaljena činjenica, a sve je moglo i trebalo biti drugačije.

Ljubojević je odlično otvorio utakmicu i već u četvrtoj minuti nakon kornera Babića pogodio mrežu Radnika iz Sesveta. Malobrojna publika očekivala je kako će Osijek i dalje napadati i vratiti poljuljano samopouzdanje. Ipak, umjesto toga, krenula je igra pogrešnih dodavanja i besmislenih napucavanja.

Početkom drugog poluvrijema u znaku je Sesvećana. Izvršili su oni pritisak na vrata Karduma, a u 52. minuti došli do izjednačenja. Kardum je obranio udarac Ljubičića, ali se lopta odbija do Mihaljevića koji zabija za 1:1.

Publika, predvođena Kohortom vrlo je slikovito i jasno dala do znanja što misli o takvoj igri i rezultatu pa je na jugoistoku osvanu transparent “Pičke, igrajte srcem!” dok se stadionom zaorilo “Igrajte pederi”. Srećom, natjeralo je to igrače Vlade Bilića da angažiranije krenu ka gostujućim vratima i ne dozvole iznenađenje u osmini finala Kupa.

Šorša i Ljubojević kombinirali su na desnoj strani, potonji je ubacio tešku loptu na drugu stativu gdje Zahora glavom zabija svoj prvijenac za konačnih 2:1.

Mnogi će reći da se u Kupu gleda samo da li si prošao ili ispao, ali Osijek će uistinu morati popraviti svoju igru želi li proći u polufinale jer ga u četvrtfinalu zasigurno očekuje teži protivnik od Radnika.

VIDEO:

Tekst: T.Maltašić/SiB.hr
Foto: K.Konig/SiB.hr
 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari