Vratnica i loša igra za novi neuspjeh Bijelo-plavih

Još jednom ove sezone, navijači bijelo-plavih, mogli su vidjeti lošu predstavu svojih "ljubimaca". Niti protiv Šibenika Osječani nisu uspjeli zabilježiti pobjedu.

Još jednom ove sezone, navijači bijelo-plavih, mogli su vidjeti lošu predstavu svojih “ljubimaca”. Niti protiv Šibenika Osječani nisu uspjeli zabilježiti pobjedu.

Sa Gavrićem kao zadnjim veznim krenuli su u potragu za pobjedom, ali je ta potraga okončana bezuspješno. Ove sezone sve četiri posljednje plasirane momčadi uzele su dio ili cijeli bodovni pljen. Još više boli činjenica kako su od toga čak tri utakmice igrači Vlade Bilića igrali kod kuće. Stoga i ne čudi da je publika na sve to reagirala na način kako je, žvižducima i protestima.

Cijeli tjedan isticali su i igrači i trener kako im ne odgovara kada se protivnik zatvori, a Šibenik je odigrao baš suprotno njigovim očekivanjima. Tako su u prvome poluvremenu imali nekoliko izrazitih prilika od čega je Dražen Jelić promašio onu najbolju kada je sam izašao pred Karduma, ali je bio neprecizan. Domaći su zaprijetili u 14. minuti preko Ljubojevića, ali bez uspjeha.

Niti drugo poluvrijeme nije ponudilo bolju igru, ali i u takvom razvoju situacije Osijek je mogao do pobjede. Prvo je Ljubojević glavom promašio, da bi Babić nakon toga ponio epitet tragičara. Šorša je srušen u 16. metara, sudac Šimčić je pokazao na bijelu točku, ali je Babićev udarac završio u vratnici.

Kao da je nešto ukleto kada je gol i pobjeda u Gradskome vrtu u pitanju pa se postavlja pitanje što je tomu uzrok? Osječani ne igraju dobro i sada je već pitanje do kada se to može tolerirati i što će uprava napraviti da stvari krenu na bolje?!

Osijek očekuju ključne utakmice u Kupu protiv Rijeke i to biti i posljednja prilika za spas ove sezone. Netko, kao što smo već rekli, mora reagirati dok još ima nade…

Tekst: T.Maltašić/SiB.hr
Foto: M. Banić/SiB.hr

   

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari