FOTO i VIDEO: Osijek bolno opomenut pred Kup

Nadigrala je Cibalia Osijek nakon šesnaest godina u Gradskome vrtu i tako prekinula taj za njih negativan niz.

>> FOTO i VIDEO: Osijek bolno opomenut pred Kup

Nadigrala je Cibalia Osijek nakon šesnaest godina u Gradskome vrtu i tako prekinula taj za njih negativan niz.

OSIJEK – CIBALIA 1:2

Osim uvodnih pola sata igre, gosti iz Vinkovaca bili su puno bolji suparnik i zasluženo su odnjeli bodove. Uvodne minute protekle su u ispitivanju snaga s obje strane, a iz prve ozbiljnije prigode Osijek je poveo.

Jugović je srušen u 16-ercu, a sudac je pokazao na bijelu točku. Nakon što je Babić tijekom tjedna rekao kako će u buduće zadaću izvođenja najstrože kazne preuzeti netko drugi, tu zadaću je preuzeo Perošević. Sigurno je pucao za vodstvo. Gospodario je Osijek tada terenom.

Kako smo i uvodu rekli, Osijek je bio bolji u prvih pola sata, a sve ostalo pripalo je gostima. Kapitalizirali su to u 41. minuti kada pogađa po sredini gola Ivan Koledić. Toj situaciji prethodila je serija udaraca na gol domaćih, ali Vargić brani.

Nošeni vjetrom koji je u drugome poluvremenu puhao u njihovu korist, gosti su kontrolirali susret, a Osijek je bio izrazito obrambeno orijentiran. Što je tomu uzrok teško je reći, ali je svakako dobra opomena za kup susrete koji slijede.

U 73. stigla je i odluka kada je Dario Župarić sa 14 metara pogodio gol Vargića. Toplak je tako sa svojim nebesko plavima nastavio i niz od, sada već, 12 utakmica bez poraza.

Tekst: T. Maltašić
Foto: M. Banić

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari