MNK Osijek 031 slavio u Vinkovcima

U sportskoj dvorani Kanovci u Vinkovcima momčad Osijek 031 zabilježila je ključnu pobjedu za nastavak prvenstva. Iako su domaćini poveli početkom 2. poluvremena, momčad Osijeka vratila se u utakmicu nekoliko minuta nakon toga, pogodio je Bruno Pinter.



Osijek 031 tek pred kraj utakmice uspijeva postići još dva pogotka čime je osigurala pobjedu na uvijek neugodnom gostovanju. Denis Šimašek je pogodio za 1:2, a na prazan gol (Vinkovčani uveli igrača – golmana) zabio je minutu prije kraja Alen Balaš.

Na ruku idu i rezultati ostalih utakmica, nevjerojatno je to da je Ivankovo kod kuće izgubilo od pretposljenjeg Đakova i to rezultatom 5:6. Za one koji ne prate ovu ligu, Đakovu je to tek druga pobjeda ove sezone, a Ivankovo je sa dva uzastopna poraza kompromitirao svoju vodeću poziciju. Prvu pobjedu ove sezone ostvario je naš sljedeći gost, Eko Centar, svladao je Viroviticu rezultatom 9:4.

Mala Mljekara također je stradala i to u Virovitici, domaći No Limit je slavio rezultatom 5:2 i time preuzeo vrh tablice.

Sljedeća utakmica na rasporedu je u subotu, u Zrinjevcu s početkom u 20:00 sati. Ako ste u mogućnosti pridružite se i podržite dečke. Možete prognozirati i ishod utakmice na Facebook stranici Futsal cluba Osijek 031, a osoba koja pogodi rezultat i ispuni sve uvjete (koji su navedeni na samoj stranici) osvaja polo majicu s grbom Futsal cluba Osijek.

TABLICA:

1. MNK No Limit Auto Tiho 19

2. MNK Vinkovci 19

3. MNK Ivankovo 18

4. MNK Mala Mljekara 18

5. MNK Našice 16

6. F.C. Osijek 031 13 (utakmica manje)

7. MNK Virovitica 13

8. MNK Đakovo 6

9. MNK Eko Centar 4

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari