VIDEO: Krvžić IN, Babić Out – Osijek u Koprivnicu po pobjedu

Nogometaši Osijeka nakon poraza od Cibalije u slavonskom derbiju, sutra već igraju susret 22. kola protiv momčadi Slaven Belupa u Koprivnici.

Bit će to samo prva od 4 gostujuće utakmice, koje Osijek igra u sljedećih 5 kola. Cijela momčad Osijeka je podbacila u susretu s Cibalijom, svjesni su toga igrači i stručno stožer i vjeruju da su iz toga izvukli pouke za sljedeće nastupe.

Ne samo da ih čekaju još 2 važna ispita u Kupu s Vinkovčanima već će i u sljedećim kolima zaredati s gostovanjima u prvenstvu Hrvatske.

Kako je Cibalia godinama bila mušterija za Osijek tako su bijelo plavi to u posljednjih 5 sezona za Slaven u Koprivnici. Osječani žele prekinuti taj niz. U momčad se nakon 2 kola stanke vraća Zoran Kvržić, važan igrač u veznom redu koji će u postavi biti odmah iza napadača Maglice.

Osim povratka Kvržića promjena u momčadi neće biti puno. Vrgoč će početi na desnom boku, a Ibriks će igrati na desnom krilu, najiskusniji Marko Babić seli na klupu.

Susret u Koprivnici Osijek- Slaven Belupo igra se sutra od 18 sati, a već utorak Osječani gostuju u Kranjčevićevoj kod Zagreba u zaostalom susretu 18.kola.

VIDEO:


Tekt i video: STV

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari