Osijek 031 razmontirao Eko Centar u Zrinjevcu!

Kako je bilo i najavljivano, momčad Osijeka 031 pobijedila je Eko Centar visokim rezultatom od 11:1. Poklopili su se i drugi rezultati, No Limit je u gradskom derbiju izgubio od Virovitice, a momčad Vinkovaca je izgubila u Našicama.

Ovime su Osječani došli na samo 3 boda od prvoplasiranih momčadi, a sljedeću utakmicu smo domaćini Virovitici.

Na jako zanimljivoj i dinamičnoj utakmici u Zrinjevcu Osijek 031 poveo je već u drugoj minuti utakmice, a do kraja poluvremena bilo je već 7:0. Treba napomenuti kako je vratar Luka Kordić obranio penal i tako sačuvao svoju mrežu netaknutom u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu igrači Osijek 031 su puno promašivali, ali svejedno su pogodili protivničku mrežu još četiri puta. Gosti su kod rezultata 7:0 postigli i počasni pogodak, strijelac je bio Adam Kovačević.

Najefikasniji kod domaćina je bio Denis Šimašek, postigao je 5 pogodaka i postao najbolji strijelac kluba sa 16 golova. Dva puta mrežu su pogodili Gabrić i Gregić,a po jednom su precizni bili Cvetko i Dubravac.

Sljedeću utakmicu momčad Osijek 031 igra u Osijeku protiv Virovitice. Posebno smo zahvalni navijačima koji su nas bodrili na utakmici kao i onima koji nas podržavaju na Facebooku.

TABLICA:

1. MNK No Limit Auto Tiho   19

2. MNK Vinkovci   19

3. MNK Ivankovo   18

4. MNK Mala Mljekara   18

5. F.c. Osijek 031   16

6. MNK Našice   16

7. MNK Virovitica   13

8. MNK Đakovo   6

9. MNK Eko Centar   4

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari