Mršić dočekan kao Mourinho

Iznimno velik broj okupljenih novinara dočekao je u prostorijama NK Osijeka novog trenera. I sam Stanko Mršić zatečen njihovim brojem zapitao se da li to došao Mourinho, a ne on.

No, ipak radi se samo o Stanku Mršiću, treneru s kojim je Osijek u novijoj povijesti ostvario svoje najveće uspjehe u prvenstvu i Europi. Nitko ne očekuje kako će Osijek to ponoviti preko noći, ali nakon dugo vremena nogometaši iz Wilsonove dobili su vođu koji iza sebe ima reference kao jedan od najboljih domaćih trenera.

Najavio je napadačku igru, ali i pojačan rad u obrambenome dijelu s obzirom da je Osijek primio previše golova ove sezone.

“U cijeloj ligi svega dva ili tri kluba teže napadačkoj igri i mi ćemo pokušati isto. Iz vremena povedenog u Osijeku pamtim odličnu publiku koja nas je bodrila i nadam se da će isto biti i ovoga puta” rekao je Mršić.

Na pitanje što će biti sa Marko Babićem koji kod Vlade Bilića zbog svojeg nezalaganja i nespremnosti završio na, rekao je kako tek treba vidjeti o čemu se tu radi i nakon toga donijeti zaključak. Vremena za upoznavanje sa ekipom nema puno jer je kup susret sa Cibalijom na rasporedu već u utorak u 17 sati.

Prije negoli je Mršić uzeo riječ, Vlado Bilić, zahvalio je svima na vremenu provedenom na klupi, a predstavnici kluba rekli su kako su se s njim razišli sporazumno, odnosno da Bilić i dalje ostaje djelatnik NK Osijeka.

Tekst: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari