Najava: Osijek – Hajduk, 24. rođendan Kohorte

Pred nogometašima Osijeka još je jedan veliki derbi. U subotu u Gradski vrt stiže momčad Hajduka, a ujedno Kohorta slavi svoj 24. rođendan.

Bit će prava fešta na tribinama, a Bijelo-plavi se nadaju i na travnjaku jer su im bodovi neophodni u borbi za ostanak.

Dobro je raspoloženje u svlačionici Osječana, koja jedva čeka sraz sa Splićanima.

Svjesni su Osječani tko im dolazi u goste u subotu, ali i toga kako im je svaki bod bitan, čak im je pobjeda i imperativ u ogledu s Hajdukom.

Trener Mršić oprezan je, ističe kako Hajduk može svakoga pobjediti, ali dolazi i s mladom momčadi u kojoj će od starijih biti tek Mato Neretljak.

Mršić opet ima brige s ozljeđenim igračima. Vrgoč gotovo sigurno neće zaigrati, a upitni su i Maglica i Perošević, najbolji strijelci. Perošević je u sjajnoj formi zabio je 5 golova u 8 nastupa ovog proljeća i vjeruje da će za to imati prigodu i protiv Hajduka, da će ga proći lakša ozljeda noge.

Kohorta slavi 24. rođendan

Na sutrašnjoj utakmici rođendan će proslaviti i najvjerniji Osijekovi navijači.  Proslava počinje već danas u Zrinjevcu kada će Kohortaši od 20h bodriti malonogometaše također protiv Splićana, a centralna proslava je sutra na Gradskom vrtu od 18h.

Vjerujemo da će nas Kohortaši kao i za svaki rođendan ugodno iznenaditi sa nekom lijepom koreografijom i ostalim navijačkim aktivnostima, a najljepši poklon bi im sigurno bila pobjeda Osijeka. Sretan rođenad Kohorti od redakcije SiB-a 🙂

Navijači pomažu Eni Šarac

Na našem portalu već smo pisali o mladoj Osječanki Eni Šarac koja boluje od tumora na mozgu. Pred njom je skupa i teška operacija u Belgiji, a u akciju skupljanja novaca priključili su se i Kohortaši.

Kutija u koju možete ubaciti svoje donacije biti će postavljenja danas na Zrinjevcu, sutra na Gradskom vrtu, te u srijedu na gostovanju u Vinkovcima. Kohortaši ističu kako je svaki prilog, pa i onaj najmanji dobrodošao.

[blockquote]CIJENE ULAZNICA:
Tribina zapad – 40kn
Tribina istok – 30kn
Tribina jugoistok (Kohorta) – 10kn
Tribina jug – besplatno za djecu i umirovljenike

Utakmica počinje u 18h na stadionu Gradski vrt.[/blockquote]

>>> Poslušajte novu pjesmu Kohorte ovdje. <<<

[important title=NAGRADNA IGRA]I za ovu utakmicu poklanjamo 5×2 ulaznice za istočnu tribinu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati “SiB.hr me vodi na derbi Osijek-Hajduk i Kohortin rođendan“, te ukoliko komentirate putem Facebooka i lajkati ovaj članak. Dobitnike objavljujemo sutra prijepodne.

DOBITNICI:

Antonija Šokac
Josipa Vizentaner
Tomislav Slišković
Dino Horvat
Anja Denin

Ulaznice podižete na blagajni ispod istočne tribine uz predočenje osobne iskaznice.[/important]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari