Navijači mogu na gostovanja

Kako je bilo najavljeno, u ponedjeljak je održan sastanak izaslanstva Hrvatskog nogometnog saveza i ravnateljstva policije.

Kako je bilo najavljeno, u ponedjeljak je održan sastanak izaslanstva Hrvatskog nogometnog saveza i ravnateljstva policije.

Nakon sastanka odaslano je sljedeće priopćenje: “Na sastanku je izvršena detaljna analiza stanja sigurnosti i provedbe Akcijskog plana na utakmicama 1. HNL u dosadašnjem dijelu sezone. Na osnovi ovog sastanka i analize predstavnika Ravnateljstva policije MUP-a RH i HNS-a, Izvršni odbor HNS-a će na prvoj sljedećoj sjednici donijeti odgovarajuće odluke.

U međuvremenu, Ravnateljstvo policije MUP-a RH i HNS pozivaju sve klubove, kao i klubove navijača, na primjenu poštovanja Zakona o sprječavanju nereda na sportskim borilištima, kao i svih drugih zakona koji garantiraju sigurnost održavanja nogometnih utakmica.

Iz priopćenja je, dakle, uočljivo da još uvijek nije na snagu stupila zabrana odlaska gostujućih navijača na nogometne utakmice. Pitanje je hoće li takva odredba i nastupiti do kraja sezone, jer ostalo je odigrati još tri završna kola 1. HNL i dvije finalne utakmice Kupa Hrvatske.


Tekst: I . P. (Glas Slavonije)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari