Uzvratnu utakmicu finala kupa sudi Ivan Bebek; Šuker pozvao Zagrepčane na Dane Dinama

Mrak je pao na oči mnogim navijačima Osijeka kad su danas čuli vijest da će uzvratnu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa suditi Ivan Bebek. Sudac je to s kojim Osječani imaju jako puno neugodnog iskustva, posebno u utakmicama s Dinamom.

Riječanin je dobio odgovornost suditi dvoboj Dinama i Osijeka nakon što je na prvoj finalnoj utakmici glavni sudac bio Vlado Svilokos iz Siska. Pomoćnici će mu biti Petar Gabrilo iz Splita, te sugrađanin Robi Kezele.

Posao četvrtog suca obavljati će Domagoj Vučkov, dok će kontrolor suđenja biti Dušan Kukić iz Siska. Za delegata je odabran Šibenčanin Goran Jurišić.

Utakmica u Zagrebu na rasporedu je u srijedu 9. svibnja s početkom u 18h. Prva utakmica u Gradskom vrtu završila je 0:0.

Svi navijači koji žele bodriti Bijelo-plave na Maksimiru mogu se prijaviti za autobuse koje organizira Kohorta. Više informacija o tome ovdje.

[blockquote]Počasni građanin Grada Osijeka poziva na Dane Dinama i proslavu dvostruke krune…

Davor Šuker prekjučer je na stadionu Maksimir sudjelovao u pressici GNK Dinamo u kojoj je pozvao Zagrepčane da dođu na Dane Dinama. Prigodni je to program koji je uprava GNK Dinama organizirala da bogatim programom i izuzetno jeftinim ulaznicama pokuša barem malo napuniti Maksimirske tribine na finalu kupa i zadnjoj prvenstvenoj utakmici u kojoj slave naslov prvaka. U to se priključio i Davor Šuker, najpoznatiji hrvatski nogometaš  koji je prije nekoliko godina proglašen i počasnim građaninom Grada Osijeka. Kohorta, kao i ostali navijači Osijeka, tad su se oštro protivili tome, ističući kako je Šukeru draži Dinamo i nikad nije isticao Osijek, ni kao grad ni kao klub. Međutim, neki ljudi iz krugova politike su to ipak progurali. Danas, 4 godine poslije, tvrdnje Kohorte još jednom su se potvrdile.[/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari