Slavlje Radničkog u finalu Kupa Baranje 2012.

Finale Kupa Baranje 2012. godine u organiziraciji Nogometnog središta Beli Manastir na Gradski stadion privuklo je respektabilni broj gledatelja.

Finale Kupa Baranje 2012. godine u organiziraciji Nogometnog središta Beli Manastir na Gradski stadion privuklo je respektabilni broj gledatelja.

U Belom Manastiru predstavilo se deset momčadi (u pet kategorija) koje su dogurale do same kup-završnice, a to je ujedno najbolje što Baranja u ovom trenutku ima, naravno kada je nogomet u pitanju.

Počelo je nastupom početnika belomanastirskog Baranja-Belja i Radničkog (Mece). Da su domaći za nekoliko klasa bolji od vršnjaka iz Meca dokaz je 14 lopti smještenih iza leđa gostujućeg vratara, čiji napadači nisu ni ugrozili domaćina. Najbolji igrač utakmice bio je Sandro Martan, koji se četiri puta upisao u strijelce.

U finalu mlađih pionira Bilja i Croatije (Branjin Vrh) Biljani su 10 puta zatresli protivničku mrežu, primivši pri tome samo jedan pogodak. Najigračem je proglašena biljska desetka, Matej Šileš.

U susretu starijih pionira, Baranje Belja i popovačkog Hajduka, slavili su Belomanastirci 8:0. Danijel Džambas proglašen je najboljim igračem. Za treći pobjednički pokal u vitrinama Baranje Belja pobrinuli su se kadeti, koji su deklasirali Bilje. Tri puta je protivničkog vratara matirao Ivan Jagetić.

Kod seniora, o pobjedniku su odlučivali Borac (Kneževi Vinogradi) i Radnički (Mece). Mecani su poveli u drugom dijelu pogotkom Marka Cebića, a poravnao je desetak minuta kasnije Krešimir Grgić. Regularni dio završio je neriješeno, pa su pobjednika odlučivali penali. Nakon pet serija rezultat je i nadalje bio neodlučan, a za slavlje Radničkog pobrinuli su se njihov vratar Dario Dundović i Matej Robičko, čiji je gol s ”kreča” bio uvod u mecansko slavlje.

Zanimljivo je napomenuti da je finalni suret bio vjerna repriza prošlogodišnjeg finala, kada je Radnički bio bolji nakon ”penala”, a njihov vratar i tada bio igrač utakmice…

[important title=REZULTATI]Početnici: Baranja-Belje – Radnički 14:0, mlađi pioniri: Bilje – Croatia 10:1, stariji pioniri: Baranja-Belje – Hajduk 8:0, kadeti: Baranja-Belje – Bilje 6:0, seniori: Borac – Radnički 4:5 (1:1). [/important]

I. Getto (Glas Slavonije)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari