Veliki ekran u Tvrđi za vrijeme Europskog prvenstva

Atraktivan navijačko-zabavni program bit će održan od 8. lipnja do 1. srpnja, za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini, na Trgu sv. Trojstva u osječkoj Tvrđi.

Atraktivan navijačko-zabavni program bit će održan od 8. lipnja do 1. srpnja, za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini, na Trgu sv. Trojstva u osječkoj Tvrđi, a zajednički će ga organizirati Grad Osijek, Agencija Luminis i Osječka pivovara.

Premda program nosi naziv “Tvrđa uz Vatrene“, organizatori najavljuju kako će se na velikom LED ekranu veličine 4×3 metra, pokraj utakmica hrvatske reprezentacije (u skupini protiv Irske, Italije i Španjolske, igraju 10., 14. i 18. lipnja), pratiti i sve ostale utakmice Eura.

Ovo je prvi put da se u Osijeku organizira nešto ovako za vrijeme neke međunarodne nogometne smotre. Program smo smjestili u središte večernjeg i noćnog života, u Tvrđu. U dogovoru s vlasnicima okolnih kafića i klubova, a to su Parfe, General von Beckers, St. Patrick’s Pub, Matrix i Big Ben, veliki LED ekran, uz koji će biti postavljen koncertni razglas, bit će okrenut prema njihovim vanjskim terasama gdje će se moći sjediti i piti piće. Utakmice će se emitirati svake večeri u 18 i 20.45 sati, čak i u slučaju kiše i premda terase tada neće biti postavljene“, ističe Igor Mlinarević iz Luminisa.

[span class=doc]SiB savjetuje: Idite na EURO i zabavite se[/span]

Naglašava kako će osim live prijenosa utakmica biti organiziran i bogat popratni zabavni program, koji će uključivati hostese, DJ-eve, nagradne igre i koncerte.

Vjerujemo da će nam se pridružiti velik broj građana, posebice mlađih. Također, vjerujemo da ćemo zajedno pratiti i bodriti naše na putu u Ukrajini i Poljskoj do europskog zlata! Zato pozivamo sve zainteresirane da uživaju u najboljoj navijačkoj zoni i atmosferi u gradu. Gledanje i praćenje događaja, naravno, besplatno je, a Osječko pivo će se ispred ekrana prodavati po pristupačnim cijenama“, zaključuje Mlinarević.

U sklopu programa “Tvrđa uz Vatrene” na Trgu Sv. Trojstva predviđeni su koncerti petkom, te DJ večeri subotama. Okupljenima će zasvirati The Sparks (8. lipnja), Krle i inspektori (15. lipnja), te Mangroove (22. lipnja). Sve tri subote dan nakon koncerta rezervirane su za DJ Night.[blockquote]Više informacija potražite na Facebook profilu “Tvrđa uz vatrene”[/blockquote]


Tekst: T.Levak (Glas Slavonije)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari