Preokret: Maglica odbio Dinamo

Iako se danas tijekom dana činilo da je transfer Maglice u Dinamo gotova stvar, ipak je došlo do preokreta.

Iako se danas tijekom dana činilo da je transfer Maglice u Dinamo gotova stvar, ipak je došlo do preokreta.

Naime, Gradski radio izvještava kako je Anton Maglica odbio potpisati ugovor za Modre. U kuloarima se proteklih dana proširila priča kako je mladi hrvatski reprezentativac odlučio arbitražom raskinuti sve veze s NK Osijekom, a sve kako bi pristupio HNK Hajduku.

Podsjetimo Maglica se nije odazvao prozivci Stanka Mršića, a njegovi menadžeri tvrde kako je poslao poruku da zbog zdravstvenih problema ne može pristupiti treninzima. Navodno se u cijelu priču uključio i budući predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je u Osijeku boravio s misijom transferiranja Maglice u Dinamo.

Ukoliko Maglica ne pristupi Dinamu tada je za rasplet zamršene situacije ključna arbitraža 2. srpnja. Maglica i Hajduk su uvjereni kako će zbog velikih dugova Maglica dobiti slobodne papire i pristupiti Hajduku, dok su u Osijeku sigurni da će arbitraža presuditi u njihovu korist. U slučaju da Maglica u ponedjeljak postane slobodan igrač otvara se prostor i za druge igrače iz redova bijelo-plavih što bi značilo put u provaliju. Ukoliko arbitraža presudi u korist kluba s Drave tada će Maglica morati poštovati uvjete čelništva kluba ili će na tribine. Ovo posljednje vjerujemo nije nikome u interesu.

Tekst: sib.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari