Osijek katastrofalno odigrao zbog napornog puta?

Nakon utakmice trener Osijeka Stanko Mršić nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, ali jest činjenicom da je ostvarena pobjeda.

Nakon utakmice trener Osijeka Stanko Mršić nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, ali jest činjenicom da je ostvarena pobjeda.

Domaćini su se pokazali kao tvrd orah, ali prije svega mislim da moji igrači nisu bili na pravoj razini. I put od 14 sati sigurno je djelovao na njih. Nadam se da će u uzvratu biti svježiji i puno bolji nego danas. Međutim, igra se na pobjedu, i mi smo je ostvarili. Nismo iskoristili još dvije prilike, ali i oni su bili opasni, imali dosta prekida.

Mršić se nada i vjeruje kako ovako blijedo izdanje Osijeka nećemo gledati u uzvratu.

Dosta je bilo slabih igrača. Nadam se da je to bilo samo ovu utakmicu i da će već u sljedećoj biti bolje. Najveći problem nam je nedostatak kreativaca, koji bi mogli i zadržati loptu, ne žuriti s njom. Ovo što smo pružili po meni je premalo, ali eto, dobili smo u gostima i ta pobjeda čini me zadovoljnim. Prolazak ne bi smio doći u pitanje. I oni će imati težak put, a mi sigurno u uzvratu nećemo ludovati. Ovo je dobar rezultat, a vjerujem da u Gradskom vrtu nećemo ovako slabo igrati.

Tekst: G. Roguljić (Glas Slavonije)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari