Napadači Osijeka, uz pomoć navijača, protiv ‘Gattusa’ po što bolji rezultat

Nogometaši Osijeka i švedskog Kalmara odigrati će sutra prvu utakmicu drugog pretkola Europa lige, a Osijek će tražiti pobjedu i čim mirniji odlazak u Švedsku.

Nogometaši Osijeka i švedskog Kalmara odigrati će sutra prvu utakmicu drugog pretkola Europa lige, a Osijek će tražiti pobjedu i čim mirniji odlazak u Švedsku.

Trener Osječana Stanko Mršić proučio je ekipu koja je prije tri sezone bila prvak Švedske, a prošle godine kao i Osijek završila na osmome mjestu u prvenstvu i izgubila u finalu Kupa. Ove godine ne stoje najbolje u prvenstvu, ali im je forma u usponu. Pobjede protiv Cliftovillea i prvoplasiranog u domaćem prvenstvu znatno su podigle atmosferu u ekipi pa tako u Osijek ne putuju kao turisti.

Sigurno da ćemo mi tražiti zgoditak u ovome susretu i da ćemo odigrati bolje nego u prvome pretkolu. Želja mi je da stadion bude čim ispunjeniji i da nam publika pomogne – rekao je Stanko Mršić.

Gotovo svi igrači osim Tomislava Šorše su zdravi i spremni za utakmicu, pa Mršić ima i donekle slatke brige. Dvojbi još nekoliko pa će u skladu s time i sastav koji će istrčati u konačnici odrediti pred sam početak utakmice. 

Jedan od igrača koji je još uvijek upitan za susret je Nikša Petrović koji je nakon niza ozljeda napokon dobio priliku zaigrati za prvu ekipu Osijeka. Svi ti događaji na igrača koji je bio nositelj igre svih mlađih generacija izgleda su ostavili traga pa se Nikša još traži. 

Razgovaramo puno i očekujem od njega da posloži neke stvari u glavi. Jedan zgoditak bi mu sigurno pomogao da se to i dogodi – dodao je Mršić.

[span class=attention]POGLEDAJTE: NK Osijek ipak na MaxTv, ali ne i na HTV][/span]

Odmah nakon vijesti iz tabora bijelo-plavih nazočnima su se obratili i kapetan i trener gostiju iz Kalmara. Kako je sam sebe prozvao ‘ćelavi Gattuso’ jasno je o kakvom se igraču radi. Izraziti defanzivac, ali to prema njegovim riječima neće spriječiti njegovu ekipu punu internacionalaca da u Osijeku postignu čim bolji rezultat za uzvrat.

Trener gostiju rekao je i kako su domaće i gostujuće utakmice u Europa ligi bitno različite o čemu najbolje govori to da su nakon poraza u Sjevernoj Irskoj u uzvratu razbilis voga protivnika i lakoćom se plasirali u drugo pretkolo.

Utakmica je na rasporedu sutra od  20 sati, a ulaz na istočnu tribinu iznosi 50 kuna, zapadnu 70 kuna, ložu 100 kuna dok je ulaz na jugoistočnu tribinu po cijeni od 20 kuna.

[important title=Godišnje ulaznice]Prodaja godišnjih ulaznica isključivo za prvenstvene utakmice počinje 25.07.2012. i traje do 08.08.2012. Poslije 08.08.2012. neće biti moguća kupnja. Prodaja će se vršiti samo u tajništvu Kluba i to u navedeno vrijeme od 10.00 do 14.00 sati, Wilsonova b.b.

Promotivna cijena godišnjih ulaznica koje vrijede samo za HNL:

ISTOK: 200,00 kn
ZAPAD: 300,00 kn
DJECA: 100,00 kn
LOŽA: 1.000,00 kn

Kohorta će kao i do sada svoje ulaznice moći kupovati ispod jugoistočne tribine prije samih utakmica.

[/important]

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: T.Čizmadija/SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari