U slučaju čuda NK Osijek protiv Young Boysa ili Zimbrua

Danas su u Nyonu izvučeni parovi trećeg pretkola Europa lige. U slučaju da Osijek uspije nadoknaditi veliki zaostatak gostovati će u Švicarskoj ili u .

>> U slučaju čuda NK Osijek protiv Young Boysa ili Zimbrua

Danas su u Nyonu izvučeni parovi trećeg pretkola Europa lige. U slučaju da Osijek uspije nadoknaditi veliki zaostatak gostovati će u Švicarskoj ili u Moldaviji.

Poraz i gorak okus nakon jučerašnjeg poraza od Kalmara u Gradskome vrtu se još nisu ni isprali, a Osijek i Kalmar saznali su potencijalnog protivnika u slijedećoj fazi natjecanja.

Pobjednika hrvatsko-švedskog dvoboja tako očekuje jedna od najboljih švicarskih momčadi Young Boys iz Berna ili moldavijski Zimbru. U prvome susretu odigranom u Bernu slavili su YB sa 1:0 i očekuje se njihov prolaz u slijedeću fazu natjecanja. Ova momčad puna internacionalaca mora biti motiv igračima Stanka Mršića pa se nadamo kako će u u Kalmaru dati sve od sebe kako bi nadoknadili dva pogodtka razlike.

Čuda se rijetko događaju posebice kada je NK Osijek u pitanju, ali u čudo moraju vjerovati svi od uprave, igrača i navijača kako bi u Osijek nakon praške Slavije sletio jaki protivnik koji je u stanju napuniti stadion.

Tekst: SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari