Inter Milan i NK Osijek uspostavili suradnju

Službeni kontakt Nerazzuri su već poslali klubu iz Wilsonove, a ostvareni su i prvi konkretni rezultati pišu Sportske novosti.

Službeni kontakt Nerazzuri su već poslali klubu iz Wilsonove, a ostvareni su i prvi konkretni rezultati pišu Sportske novosti.

Škola nogometa nogometnog kluba Osijek nadaleko je poznata čini se, pa je tako i slavni Inter ponudio suradnju. Raspitali su se i pokazali zanimanje za konkretizaciju odnosa. Odnositi će se to prije svega na suradnju u mlađim kategorijama pa je tako jedan junior NK Osijeka već otišao put Milana.

Mladi stoper, Andrej Šimunec (1995.) otišao je tako u kamp Intera kako bi trenirao sa svojim vršnjacima u vrhunskim uvjetima s vrhunskim trenerima.

Prihvatili smo suradnju i dupustili Šimunecu odlazak u Milano. Međutim, nije otišao sam. S njim je i naš trener Ivica Kulešević koji će se na licu mjesta upoznati s radom u Interovoj školi nogometa – rekao je Miroslav Žitnjak, sportski direktor Bijelo-plavih.

Trebala bi to biti kvalitetna suradnja koja će pomoći kako mladim igračima, tako i struci. Šimunec će ostati u Milanu 10-ak dana, a Kulešević pet, a što će se događati poslje toga ćemo još vidjeti.

Izvor: Sportske novosti

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari