MNK Osijek VBK: S Ćavarom rastu ambicije

Malonogometaši Osijek V.B.K. još petnaestak dana moći će uživati u čarima ljeta. Točnije, sve do 24. kolovoza, kada im počinju pripreme za novu prvoligašku sezonu.

Malonogometaši Osijek V.B.K. još petnaestak dana moći će uživati u čarima ljeta. Točnije, sve do 24. kolovoza, kada im počinju pripreme za novu prvoligašku sezonu.


Osječani su lani na furiozan način odigrali završnicu prvenstva, osigurali opstanak, te im je samo bod nedostajao do ulaska u doigravanje. Jasno je kako i od nove sezone osječki “hakleri” očekuju mnogo, što je potvrdio i trener Marin Smoje, koji se trenutačno odmara na otoku Prviću.

– Prema sadašnjim saznanjima, sezona nam počinje krajem rujna. Krećemo s pripremama za dva tjedna i to vrijeme bi nam trebalo biti dovoljno da se kvalitetno pripremimo – pričao je Smoje, koji će u novoj sezoni na okupu imati sve igrače od lani, kao i jedno veliko pojačanje.

Dražen Ćavar je potpisao i on nam je najveće pojačanje. Svi znaju da je riječ o odličnom igraču i ne sumnjam da će se uklopiti u momčad. Srećom, ostali smo na okupu, nitko nam nije otišao, tako da vjerujem kako ćemo imati uspjeha i sljedeće sezone.

Iz Prve lige ispali su Potpićan i Uspinjača, a ušli su Novo vrijeme (Makarska) i Petrinja. Smoje tvrdi kako će njegova momčad i sljedeće sezone izboriti opstanak, štoviše, da ovaj put ne bi trebalo biti toliko stresno.

Još smo godinu dana iskusniji i unatoč tome što će liga biti jača, mislim da nećemo imati problema ostvariti naše ciljeve. A to je plasman između sedmog i desetog mjesta, to je naša realnost. Kvaliteta lige sigurno je viša nego lani, nema slabih momčadi, no uvjeren sam kako ćemo ranije nego prijašnjih sezona osigurati opstanak u društvu najboljih malonogometnih momčadi – najavio je Smoje.

TEKST: (G.R.) Glas Slavonije

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari