HNS se odriče prihoda s utakmice Hrvatska-Wales u korist NK Osijeka

Osijek će nakon dugo vremena biti domaćin jedne službene utakmice najbolje hrvatske nogometne vrste.

Naime, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu Hrvatska će snage odmjeriti sa selekcijom Walesa 16. listopada ove godine u Gradskom vrtu.
Nogometni klub Osijek konačno će dobiti ono što zaslužuje, organizaciju službene utakmice A reprezentacije Hrvatske i to protiv Walesa, selekcije koja je već igrala u Osijeku i koja je sama tražila gostovanje u Hrvatskoj baš u gradu na Dravi.
Utakmica s Walesom za hrvatsku je natjecateljski iznimno značajna, jer će tri boda za vatrene biti neophodna u toj utakmici. Želja je naravno plasirati se izravno na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
Odnosi na relaciji Hrvatski nogometni savez, Osječko-baranjski nogometni savez i NK Osijek uvijek su bili na najvišoj razini a isto tako i podrška navijača u Slavoniji i Osijeku najveća moguća pa svi s nestrpljenjem očekuju utakmicu Hrvatska- Wales.



Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić pobrao je pljesak nazočnih osječkih novinara kada je istaknuo koliko su Osijek kao grad i NK Osijek utjecali i imali važnost na razvoj hrvatskog nogometa kazavši, kako je opisao nedavno čelnicima UEFE u kojem će se gradu igrati utakmica Hrvatske i Walesa.

Utakmica Hrvatska – Wales igrat će se 16. listopada u Gradskom vrtu a prije toga bit će pravi nogometni dani u Osijeku jer će se održati i festival ženskog nogometa te sjednica Udruge nogometnih klubova Prve HNL.
Isto tako organizatori su istaknuli kako će cjene ulaznica biti objektivne današnjoj situaciji, pa samim tim očekuju i pune tribine osječkog stadiona.

Tekst: www.stv.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari