VIDEO: MNK Osijek VBK slavio u Petrinji na otvaranju sezone!

Igrači malonogometnog kluba Osijek VBK uspješno su startali u novoj sezoni prve hrvatske lige. Osječani su slavili pobjedu u Petrinji rezultatom 6:3 i tako najavili kako bi i ove sezone mogli igrati zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu.

Osječki futsal prvoligaš slavio je uvjerljivo kod Petrinjčice sa 6:3 i tako najavio uspješnu sezonu ali i razbio mit o porazima na gostujućim travnjacima kakve je Osječane pratio u prošlim sezonama. Momčad je djelovala sigurno odlučno pa se tako zalaganjem vratila pomalo i sreća igračima i treneru Marinu Smoji.

Igrač susreta bio je sjajni Dražen Čavar s dva pogotka koji je tako najavio kako će biti veliko pojačanje za klub. No trener hvali sve igrače koji su odigrali susret.

Ostali strijelci za Osijek VBK bili su Zvonimir Horvat, Gordan Duvančić Mario Meter pa čak i vratar Mladina. Momčad je za sezonu iskusnija i pojačana pa se doista ove godien očekuju pravi rezultati i borba za vrh.

A svi koji se žele uvjeriti u opravdanost ambicija osječkih haklera, mogu doći u petak u dvoranu Zrinjevac na prvu domaću utakmicu ove sezone. Dolazi sastav Alumnusa koji ima visoke ambicije a Osječani obećavaju svim gledateljima pravu borbenu igru i naravno nove bodove.


Tekst i video: STV

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari