FOTO i VIDEO: Dr Jekyll i Mr Hyde za remi u Gradskome vrtu

>> FOTO i VIDEO: Dr Jekyll i Mr Hyde za remi u Gradskome vrtu

 

Dva lica Osijeka i splita vidjeli smo ovoga poslijepodneva u Gradskome vrtu. Furiozan uvod Osijeka, a onda veliki pad i izjednačenje Splita.

OSIJEK – SPLIT    2:2

Kako smo i rekli, Osijek je utakmicu otvorio na najbolji mogući način. Prvo je već u 3. minuti Lešković nakon ubacivanja Peroševića postigao gol za 1:0, a već nakon 15-ak minuta Miličević povisuje na 2:0.

U međuvremenu Osijek je igrao odlično, a prilike su se nizale jedna za drugom. Najbolja je bila ona Novakovića koji nakon još jednog ubacivanja Peroševića pogađa unutrašnju vratnicu.

Nažalost, prema nama ključni trenutak dogodio se nakon pola sata igre. Do tada ponajbolji igrač na terenu Perošević napušta igru zbog ozljede, a Osijek se povlači i Split preuzima kontrolu igre.

Veliki broj kornera imao je Split do kraja poluvremena, ali Osijek je bio koncentriran i siguran na čelu sa Vargićem na golu.

Ipak, nisu uspjeli zadržati konctraciju do kraja susreta. Split je stisnuo i bilo je pitanje trenutka kada će postići pogodak. To se i dogodilo u minuti kada Vitaić smanjuje. Nisu tu stali napadi gostiju i to im se isplatilo jer Rebić zabija za konačnih 2:2.

Činilo se tada kako su se oba sastava zadovoljila bodom jer su oba bez previše rezika kretala prema naprijed. Do kraja vrijedi zabilježiti po jednu prigodu na obje strane. Onu za Osijek nije realizirao Zubak jer je vratar Splita sjajno obranio njegov udarac glavom, dok je Split u posljednjoj minuti propustio matirati Vargića preko parackija..

VIDEO (MaxTV):

Ostalo je tako 2:2 i žal jer Osijek nije preuzeo drugu poziciju, ali i dalje je na vrlo dobrom četvrtom mjestu. No, dobar raspored je pred Osijekom i za nadati se je kako će isti i iskoristiti. Slijedeće kolo za dva tjedna na rasporedu je Zadar u Gradskome vrtu, zatim Zagreb u gostima pa dvije domaće utakmice.

Tekst: T.Maltašić/SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari