U ogled sa Zadrom bez sedmorice prvotimaca

Trenera nogometaša Osijeka Stanka Mršića nikako da prestanu pratiti problemi.

Tako i uoči subotnjeg ogleda sa Zadranima ima problema sa sastavljanjem momčadi. Izvan stroja je čak sedam prvotimaca, što zbog ozljeda, što zbog kartona. U prošlom kolu treći žuti karton zaradio je ponajbolji igrač Osječana ove sezone Marko Lešković.

No, iskusnog stratega te ozljede nisu slomile, nego su ga natjerale da uloži dodatne napore u slaganje ekipe i to do sada uopće nije izgledalo loše. Saznao je da na klupi ima igrača koji nisu ništa lošiji od onih koji igraju u prvoj postavi.

Uoči subotnje utakmice sa Zadranima, gdje će jedna od najvećih prijetnji biti i Mršićev sin Antonio Mršić, za Glas Slavonije trener bijelo plavih je istaknuo:

Situacija nikako da se popravi, samo se pogoršava. Ostali smo sad i bez Miličevića, koji je ozlijedio stopalo. I on će pauzirati dva-tri tjedna. Zubak i Pongračić su nam jedini zdravi napadači. Morat ću pozvati i “malog” Ravlića iz juniora.

Mršić je i ovu prigodu iskoristio kako bi pozvao što veći broj navijača na stadion, sjetivši se ipak kako ovoj utakmici neće nazočiti Kohorta, koja svoje nezadovoljstvo potezima uprave izražava bojkotom subotnje utakmice, koja se igra u 18 sati.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari