Mršić: Ako budemo igrali kako znamo, iz Zagreba se vraćamo s tri boda!

O plaći se na zapadu, kojem težimo, ne pita ni koliko si, ni kada si dobio, no tamo se ugovori poštuju i plaće na vrijeme isplaćuju – kod nas? Sve je poznato.

O plaći se na zapadu, kojem težimo, ne pita ni koliko si, ni kada si dobio, no tamo se ugovori poštuju i plaće na vrijeme isplaćuju – kod nas? Sve je poznato.

Stoga je bila zanimljiva uvodna Stanka Mršića, trenera prve momčadi NK Osijeka, “… ne znam što me čeka u svlačionici jer su danas trebale biti plaće.”

Mršić je na konferenciji za novinare došao najaviti sutrašnji susret Zagreba i Osijeka, trećeg i zadnjeg na prvenstvenoj ljestvici.

Zagreb je ulovio samo 6 bodova u 12. kola, a Osijek 21., jedan manje od drugog Slaven Belupa i 8 manje od prvog Dinama. I sad lako ćemo! Ne baš.

Na klupi Zagreba je superopasni Luka Bonačić za kojeg igraju, Šovšić, Štrok, Abdurahimi, Medić nogometaši koji mogu u bilo koji prvoligaški klub.

“Nije mi jasno da su tu gdje jesu, no riječ je o iskusnoj i dobroj ekipi.” – rekao je Mršić i nastavio – ” Imaju i skok igru i ne smijemo im dati da se razigraju!”

No Mršić ni u jednom trenutku nije doveo u pitanje pobjedu Osijeka u Zagrebu.

“Ako mi budemo igrali kako znamo morali bi se vratiti s tri boda iz Zagreba!” – otvoren je bio Mršić.

Mršić je na kraju nabrojao: Vargić, Ibriks, Novaković, Vrgoč, Lešković, Kurtović, Kvržić, Pušić, Jugović, Pongraćić ili Zulim ili Lukić i Zubak. Kapetan Smoje ima tri žuta, Aleksić šav na glavi od sudara iz prošle utakmice, pa bi možda mogao uskočiti Pavić koji je u Zagrebu sa reprezentacijom igrača do 19 godina… i tako Mrša opet kemija! Dosadašnja alkemija više nego uspješna, zašto dvojiti u još malo zlata ni iz čega.


Susret 13. prvenstvenog kola, Zagreba i Osijeka počinje (26.10) u 16 sati, a u petak još igraju Lokomotiva – Inter Zaprešić i Istra 1961 – Slaven Belupo  

Izvor: Radio Osijek

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari