Bijelo-plavi preko Istre love četvrtfinale Kupa

Osječani su protiv Zagrebaša propustili priliku zasjesti na drugo mjesta MAXtv Prve lige. Unatoč početnom vodstvu, na kraju su poraženi napustili Kranjčevićevu. Prekinut je tako niz od devet prevenstvenih utakmica bez poraza u gostima.

Nije to oduševilo trenera Stanka Mršića, koji smatra da su njegovi igrači podbacili u Kranjčevićevoj.

Žao mi je što nismo dobili, Zagreb je prosječna momčad koja nam nije stvorila puno prilika, no sami smo si krivi. Imali smo vodstvo, ali umjesto da nas to u nastavku podigne, da odigramo čvršće i trkački bolje, mi smo podbacili. Većina igrača odigrala je ispod svoje razine, posebno trkački, no ne znam što je tomu razlog. U nekim smo situacijama glupavo reagirali, pogotovo kod prvog pogotka, i definitivno možemo reći da smo sami sebe pobijedili, kaže Mršić.

Priliku za popravit dojam Osječani imaju već sutra, kad ih očekuje susret osmine finala hrvatskog kupa protiv Istre 1961. Igra se samo jedna utakmica.

Bit će teško, Puljani su dobra momčad, no ja se nadam kako će moji igrači shvatiti da oni najviše dobivaju s pravim pristupom. Vidjeli smo lani da je najlakše kroz Kup doći do Europe, i ne bismo smjeli olako propustiti novu priliku. No, morat ćemo biti puno hrabriji i čvršći nego što smo to bili u Zagrebu – rekao je Mršić.

Puljani su u petak odigrali 0:0 kod kuće sa Slaven Belupom, a kolo prije toga odnijeli veliku pobjedu sa Poljuda. Pred Bijelo-plavima je težak posao.

Utakmica je na rasporedu u utorak (17h) na stadionu Gradski vrt. Napomenimo da godišnje ulaznice ne vrijede za Kup utakmice.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari