031 slavio u Novoj Gradiški!

Osijek 031 slavio je u Novoj Gradiški rezultatom 7:4. Iako rezultat sugerira kako je to bila laka pobjeda, Unitas se držao do samog kraja utakmice. Domaćini su i vodili, prvo 1:0, zatim 2:1 i na kraju 3:2. Utakmica je obilovala prilikama i pravo je čudo što nije postignuto više pogodaka.

Već u 1′ minuti Osijek 031 bio je u zaostatku od jednog pogotka. Nakon što je Dubravcu udarac s 5 metara obranio domaći vratar, odbijena lopta otišla je u kontru te Bruno Menegoni pogađa drugi kut gola za vodstvo domaćina. 031 ipak dolazi do izjednačenja, strijelac je bio Matej Dubravac. Ipak, to ne traje dugo jer domaćini iz uigrane akcije nakon slobodnog udarca pogađaju drugi, nebranjeni kut Osječana. 031 nastavlja s napadima i to im se isplatilo nakon što je Šimašek iz kuta pogodio u rašlje za 2:2.

U drugom poluvremenu Osijek dominira, ali Unitas dobro kontrira i daje gol za novo vodstvo, za 3:2 pogodio je ponovno Bruno Menegoni. 031 nastavlja sa pritiskom, ali vratar domaćina izvrsno brani, a pomažu mu i prečke. Ipak, Cvetko uspjeva probiti mrežu domaćina i tada u samo dvije minute, Osijek 031 dolazi do velikog preokreta, 3:5. Tomislav Barišić sa 5 metara zakucava u rašlje i rezultat je ponovno tijesan. Ipak, Cvetko i Balaš zaključuju priču i Osijek upisuje drugu pobjedu u nizu.

Veliko iznenađenje dogodilo se u Našicama gdje su domaćini do 35′ minute vodili s čak 4:2, ali Brođani preokreću na 4:5 i time daju do znanja kako su oni glavni favoriti za osvajanje naslova. Nakon tri kola u kojima su gostovali, osvojili su maksimalnih 9 bodova, a gostovali su u Ivankovu i Našicama gdje gosti rijetko uzimaju i bod.

Dodajmo ovome i kiks Ivankova koje je s Vinkovcima odigralo samo 4:4, dok je raspoložena Mljekara torpedirala Eko Centar s 5:2. Podsjetimo i to kako su Osječanima Vinkovci domaćin u sljedećem kolu, a nakon toga u Zrinjevac dolazi i zahuktali Brod 035!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari