Šuker i Platini grade kamp i regionalne centre od kojih jedan u Osijeku?

Davor Šuker, predsjednik nacionalnog nogometnog saveza boravio je u Nyonu u sjedištu UEFE. Sastao se tamo sa predsjednikom UEFE Michaelom Platinijem, a između ostalog razgovaralo se o infrastrukturnim projektima koje HNS želi realizirati u narednom razdoblju.

Tako je Šuker najavio kako slijedeće godine kreće gradnja kampa reprezentacije, a najvjerovatnije je kako će to biti u Zagrebu. Osim glavnog kampa u planu je gradnja i regionalnih centara. Iako nije izričito navedeno kojim gradovima se radi, već prilikom njegovog posjeta Osijeku uoči utakmice Hrvatska-Wales najavljeno je kako će jedna od lokacija za pripremu mladih selekcija biti i Osijek.

Samim tim nameće se pretpostavka kako će jedan od regionalnih centara biti i u Osijeku. S obzirom da mnogi smatraju kako je Šuker ostao itekako dužan svome rodnom gradu bio bi to i svojevrsni povrat duga

“Raspravljali smo o dugoročnom razvoju nogometa. Učinit ćemo sve kako bi pomogli mladima u Hrvatskoj koji vole nogomet. Sretni smo što smo dio Uefe i njenih projekata koji pomažu našem nogometu.

Iduće godine uz pomoć Uefe počinjemo graditi trening-kamp za reprezentaciju, a imamo i projekt četiri regionalna centra.”

2f9d5782983fc558e6978950fe641ea8.jpg

Ukoliko se ostvare ove najave značajno bi se popravili i uvjeti za treniranje svih selekcija NK Osijeka, a ako se ovome pridoda i plan gradnje novog stadiona u Osijeku čini se kako slijede bolji dani za NK Osijek

Tekst: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari