Osječka mladost i dalje niže odlične rezultate

Nogometaši Osijeka izborili su četvrtfinale kupa, iako je im je za to trebalo 120 minuta, trener Mršić zadovoljan je onim što su bijelo-plavi pružili na terenu.

Osijek je osim pobjede ponovno došao do dobitaka iz svoje škole nogometa, ovaj put se radi o Pongračiću i Lukiću, koji su pokazali da se na njih u budućnosti može osloniti bez straha.

Pongračić je počeo napokon slušati ono što mu se govori i to daje rezultate. Uvjeren sam da je on sposoban “oživjeti” lijevu stranu našeg napada, gdje nam nedostaje prodora i poduzetnosti. Mislim da je on tip igrača kojem odgovara nadiranje iz drugog plana. Što se tiče Lukića, on se pokazao kao moguće dobro rješenje za poziciju srednjeg napadača, s kojom imamo dosta problema. Uglavnom, njih dvojica će svakako oplemeniti konkurenciju za momčad“, izjavio je za Glas Slavonije trener osječkog prvoligaša Stanko Mršić.

Osim njih dobre partiju odigrali su i Miličević i Pušić te veš standardno Zoran Kvržić, strijelac prvog pogotka protiv Puljana.

Nedjelja navečer Osijeku nudi novu mogućnost napada na visoko drugo mjesto, domaćini su Lokomotivi, gdje im je potrebna pobjeda, koja Osječane, u idealnom raspletu, može lansirati čak na drugo mjesto HNL-a!

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari