FOTO + VIDEO: Osijek poražen, Mršiću podrška navijača

 

>> FOTO + VIDEO: Osijek poražen, Mršiću podrška navijača

Nogometaši Osijeka doživjeli su drugi domaći poraz ove sezone. Nakon Slaven Belupa, bolji je bio i sastav Lokomotive.

OSIJEK 1:2 LOKOMOTIVA

Osjetio se umor u nogama momčadi Stanka Mršića nakon 120 minuta u Kupu protiv Istre. Od prve minute lopta kao da nije slušala domaće pa je i Lokomotiva lako odoljevala jalovim napadima.

Prvu ozbiljnu prigodu propustio je Kvžić, odnosno golman gostiju odlično je obranio njegov udarac. Na drugoj strani zicera je promašio Kramarić.

Možda i najbitniji detalj iz prvog poluvremena bila je poruka podrške  Kohorte upućene Stanku Mršiću. Žestoke je riječi uputio on prema čelnicima HNS-a zbog neizbora za izbornika reprezentacije HNL-a, a u tom negodovanju pridružili su mu se i navijači za što je Mršić uzvratio pljeskom.

Ulazak u drugi dio bio je za odličan za Osijek. Već nakon minute igre Lukić je izmješao obranu, lopta je došla do Zubaka koji uz pomoć Samateha zabija za 1:0. Nažalost, tu je Osijek stao. Lokomotiva je nastavila sa dobrom igrom i to im se isplatilo već nakon tri minute. Mesarić je opalio sa 20 metara, lopta se odbija od Vrgoča i vara Vargića za izjednačenje.

VIDEO SAŽETAK (MaxTV):

Nije to trgnulo domaće, dapače, bez kapetana Smoje koji je u ovakvim situacijama bio motivator i pokretač, Osijek je nestao s terena, a to je kaznio Kramarić dvije minute prije kraja za pobjedu Lokomotive kojoj se nitko ne veseli. Osijek je tako ostao bez boda, a prigodu za poravak ima već u subotu kada dolazi Inter.

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari