FOTO i VIDEO: Osijek iščupao bod protiv Intera

 

>> FOTO i VIDEO: Osijek iščupao bod protiv Intera

OSIJEK – INTER 1:1

Strijelci: Budimir (30′), Zubak (89′)

Teškom mukom stigao je Osijek do boda protiv Intera, diva iz predgrađa. Mučili su se domaći igrači kako ne bi zabilježili treći uzastopni poraz, a spas je stigao minutu prije kraja u vidu Matiasa Zubaka.

Mogao je Osijek i do sva tri boda, ali je samo minutu nakon izjednačenja odličnu prigodu glavom zapucao Smoje.
Od početka susreta gosti su nametnuli svoj tempo igre, a Osijek je kao bez goriva trokirao cijelo prvo poluvrijeme. Isplatilo se to Budimiru koji nakon ubacivanja s lijeve strane zabija za vodstvo. Mogao je Osijek i izjednačiti, ali je udarac Kvržića blokirao Herceg i to na samoj gol liniji.

Drugo poluvrijeme počeo je znatno žustriji Osijek i imao je nekoliko prigoda za zgoditak, ali lopta jednostavno nije slušala do kraja. Golman gostiju bio je gotovo besposlen jer su udarci bili neprecizni. Kako smo i rekli u samoj završnici ukazao se Zubak i zabio svoj treći gol u dresu Osijeka.

VIDEO (MAXtv):

Igrači Stanka Mršića morati će skupiti glave jer ono što gledamo posljednja tri kola nije dobro i ne žele li se dovesti u neugodnu situaciju morati će početi pobjeđivati. Biti će to i test spremnosti jer ih u sljedećim kolima očekuju redom Rijeka, Hajduk, Slaven Belupo i Dinamo te Cibalija u četvrtfinalu Kupa.

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: M.B./SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari