Perošević se vraća i najavljuje prolaz protiv Cibalije

Dvadesetogodišnji Antonio Perošević, gotovo pola milijuna vrijedan napadač NK Osijeka, po svemu sudeći, mogao bi se vratiti u momčad već u slijedećoj utakmici, u nedjelju s Rijekom.

“Osjećam da sam spreman, sve ovisi o treneru!” – rekao je Perošević za Radio Osijek. Mladić kojeg su u NK Osijeku njegovom matičnom klubu, ako se ne računaju prvi koraci u Čepinu, prepoznali već sa 17 godina, zadnjih mjesec dana nismo vidjeli na igralištu Gradskog vrta u Osijeku no on je željan igre.

“Mogao bi odigrati barem pola sata u Rijeci, a onda biti potpuno spreman za Cibaliju u Kupu” – rekao je Perošević i dodao – “Dobra je atmosfera u svlačionici. Prava smo klapa”. Iza njega je teška ozljeda prednjeg križnog ligamenta, a na Antonija se ovoga puta čekalo zbog ozlijede butnog mišića desne noge.

Osječka ga je publika zadnji puta na igralištu Gradskog vrta vidjela 6. prošlog mjeseca kada je šepajući napustio igralište, a prethodno je iz slobodnog udarca asistirao Leškoviću za prvi gol na utakmici sa Splitom. Antonio je svjestan da ga par dobrih utakmica u nizu može opet vratiti u reprezentaciju, a vjerojatno bi dobio i poziv u HNL-ovu selekciju da je bio zdrav.

Više poslušajte u prilogu Radio Osijeka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari