Šorša spreman produžiti vjernost s bijelo-plavima, klub još čeka

Čovjek koji je svojim pogotkom donio Osijeku plasman u drugo finale Kupa u povijesti, te prošle sezone dobio “Kohortino srce” i nedvojbeno bio najbolji igrač Osijeka, protekle pola godine prolazio je kroz pakao.

Bio sam u Münchenu, Daruvaru, Selcu, koristio i alternativne metode liječenja, ali dijagnoze su se uvijek razlikovale. I danas nema jasnog tumačenja što mi se dogodilo. Ono najvažnije jest da se sad osjećam dobro. Ništa me ne boli i vjerujem da je to kraj moje polugodišnje katarze” , izjavio je za Glas Slavonije Tomislav Šorša, no još nije siguran hoće li se odmah po početku zimskih priprema pridružiti ekipi.

Nema dvojbe koliko bi Šorša značio sadašnjoj ekipi NK Osijeka, a hoće li produžiti svoju vjernost bijelo-plavima upitno je, Tomislav je spreman na dogovor, dok se iz kluba po tom pitanju još nisu oglasili.

Iz kluba me još nitko nije ni zvao na razgovore oko novog ugovora, pa ne treba trčati “pred rudo”. Kad dođe vrijeme, sjest ćemo, porazgovarati i vjerujem dogovoriti se. Ja sam uvijek spreman za dogovor. Osijek je moj klub.”

Bila bi zaista velika šteta da takav jedan igrač napusti redove prvoligaša s Drave bez odštete. Dodajmo i da Osječani u nedjelju kreću u niz teških utakmica s momčadima iz vrha tablice, prva je u nedjelju kada gostuju na Kantridi, a samo tri dana kasnije očekuje ih prva utakmica četvrtfinala kupa protiv Vinkovačke Cibalije.

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari