Mršić: Od Rijeke smo bolji i s 10 igrača, a reprezentacija nije privatno vlasništvo

Dobra atmosfera i u NK Osijeku. I Stanko Mršić, trener prve momčadi NK Osijeka pridružio se čestitkama za oslobođenje generala najavljujući nedjeljni prvenstveni susret s Rijekom.

Ostatak baš i nije najbolji. Ibriks prima takozvane vruće injekcije za bolove u leđima, “…i ne može se ni umit!” – što bi rekao Mršić, a Perošević ima savjet liječnika da još ne zaigra utakmicu kako bi mu se mišić noge u potpunosti oporavio. Nema Aleksića, Pušića, Dugančića, Petrovića, Jugovića, Kurtovića…no Mršić je uspio nabrojati 11, i više, uz opasku kako mu ne preostaje ništa drugo do zvati najmanje 5 junioraca.

Pomalo isprovociran onim što su mu novinari prenijeli, kako je izbornik Igor Štimac rekao kako neće više zvati Osječane jer ne treniraju dovoljno Mršić je ispalio – “Poslat ću mu ih pet! Još malo pa će i pioniri Hajduka zaigrati. Uskaču u dresove pojedinci kao da je to nečije privatno, a ne reprezentacija!” – tako da Mršića nismo pitali o nastupu Leškovića i Vargića.

Trener prve momčadi NK Osijeka mirnijim je tonom najavio bod ili bodove iz Rijeke jer Osijeku Rijeka jednostavno leži, s njima možemo igrati i s 10 igrača, pa zašto ne bi bilo tako i ovaj puta. Bolje da nismo pitali ni kad idu jer smo u rečenici dobili “…predsjednik čuva lovu”, no Mršić će ga ipak zamoliti da nakon utakmice u nedjelju odspavaju na Kvarneru pa onda krenu kući. Sastav; Vargić, Vrgoč, Smoje, Novaković (Leko), Kvržić, Kurtović, J.Mišić, Lešković, Pavić, Miličević, Zubak.

Tekst: Radio Osijek

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari