Slavonska bitka za polufinale Kupa, sutra prvi dio

Nakon nedjeljnog poraza na Kantridi, pred bijelo-plavima je već sutra novi veliki izazov prvi susret četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Cibalije u Vinkovcima.

Kriza rezultata uhvatila je Osječane. Četiri utakmice bez pobjede, a zadnji poraz ujedno je i najteži ove sezone. No ukupan dojam koji su bijelo-plavi ostavili na Kantridi nije uopće loš kao krajnji rezultat.

No vremena za analiziranje tog susreta nema, Osječani već sutra u Vinkovcima igraju prvu utakmicu četvrtfinala Kupa. Mršić najavljuje nešto drugačiji pristup toj utakmici u odnosu na ovu na Kantridi.

To je posve drugačiji tip utakmice. U Vinkovcima je tek prvo poluvrijeme i tu moramo igrati isključivo na rezultat. Ljepota nas ne treba zanimati. Bit će to dva žestoka obračuna, prepuna naboja i emocija. Vinkovčani će nam željeti uzvratiti za prošlogodišnju eliminaciju u polufinalu. Očekujem dobar ambijent, a što se rezultata tiče nama će biti najvažnije da ne izgubimo, ako pri tome još postignemo i pogodak, nitko sretniji od mene – zaključuje za Glas Slavonije Stanko.

Cibalia je zadnju utakmicu pobjedila Split kod kuće 2:1. Veliki motiv Vinkovčanima je i osveta za prošlogodišnje ispadanje od Osijeka u polufinalu.

I minimalna pobjeda bez primljenog pogotka značila bi dosta. Ove utakmice s Osijekom uvijek su poseban doživljaj i imaju poseban naboj. Nadam se kako će i publika doći u velikom broju, bilo bi to za nas od velike pomoći – kazao je Bartolović.

Utakmica počinje u 17h. Bit će to 51. slavonski derbi otkako je Hrvatska samostalna država. U prvenstvu su igrali 43 puta, a u hrvatskom Kupu u sedam navrata.

[blockquote]KOHORTA ORGANIZIRA PUT U VINKOVCE
Osječka navijačka skupina organizira autobuse za sutrašnje gostovanje u Vinkovcima. Prijaviti se možete još danas u njihovim prostorijama (Fakultetska 22, Tvrđa) od 18-22h. Cijena puta je 30kn.[/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari