Aktualni prvak popio 10 komada u Zrinjevcu

Futsal klub Osijek 031 je u vrlo zanimljivoj utakmici u potpunosti deklasirao aktualnog prvaka mnk Ivankovo rezultatom od čak 10:5.

U 34′ minuti bilo je 10:3, ali onda je domaćin usporio i gosti su do kraja postigli dva pogotka te koliko toliko ublažili taj poraz.

U 3′ minuti Osijek dolazi u vodstvo pogotkom Mateja Dubravca, ipak gosti se brzo vraćaju u egal,u 4′ minuti strijelac je bio Teglović. U 5′ minuti domaćini opet vode, ovoga puta strijelac je Cvetko koji efektno pogađa iz daljine. Nakon toga, sve se otvorilo te pogotcima Mačinkovića, Gregića i Gabrića domaćin odlazi na visokih 5:1. Do kraja vrlo efikasnog prvog poluvremena Ćuk pogađa za smanjenje zaostatka i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 5:2.

U drugom poluvremenu ista slika, Osijek 031 napada i pogađa dok se Ivankovo bezuspješno brani. Kao rezultat toga dolazi i do promjene rezultata na 7:2, a pogotke postižu Dubravac te kapetan Balaš. U 25′ minuti gosti ponovno uspijevaju slomiti obranu domaćina te smanjuju na 7:3, ali nade u bilo kakav povratak kraju jako kratko jer ponovno Dubravac, Gregić i Cvetko pogađaju mrežu gostiju iz Ivankova za velikih 10:3. Igra se umiruje pa gosti ipak uspijevaju doći pogodaka preko Ćuka koji s još dva pogotka zaključuje rezultat na viskih 10:5.

Tako je Osijek 031 u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva u potpunosti nadigrao i svladao aktualnog prvaka te se sa 9 bodova nalazi pri vrhu ljestvice. Trebaju žaliti za propuštenim prilikama protiv Vinkovaca i Male Mljekare, a ponajviše radi nepravedno oduzetih bodova u utakmici s NG Unitas-om koji je i pobjeđen u Novoj Gradišci. S ta tri boda 031 bi držao drugu poziciju.

U prosincu slijedi kup u kojemu Osijek 031 igra s Mursom V.B.K., a do Božića bi kup trebao i završiti. Podsjetimo kako je Osijek 031 prošle godine osvojio kup regije Istok te da se nada ponavljanju tog uspjeha i ove sezone.

Tekst: FCOS031

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari