Jadan i bijedan Osijek ponižen i poražen u Gradskom vrtu

OSIJEK – CIBALIA 1:3

STRIJELCI: Koledić (‘1), Lešković (’51), Puljić (’53), Bartolović (90’)

Apsolutno zaslužena pobjeda Vinkovčana u četvrtfinalu Kupa. Nakon 1:1 u Vinkovcima, u Osijeku su slavili sa 3:1 i tako izborili prolaz u daljnju fazu natjecanja.

Bezidejan i jalov Osijek tek na trenutke je djelovao kao ozbiljna momčad dok je Cibalija cijelo vrijeme znala što želi i kako to ostvariti.

Na najbolji mogući način otvorili su utakmicu pa je tako već u prvoj minuti nakon proboja po desnoj strani momčad s Bosuta preko Koledića došla do vodstva. Osijek je nakon toga preuzeo igru, ali su svi napadi bili tromi i bez prave opasnosti za gol. Tek pred kraj prvoga dijela Osijek je odigrao nekoliko konkretnijih napada i visio je gol u zraku, ali se na predah odlazi sa prednošću gostiju.

Nastavak susreta donosi izjednačenje preko Leškovića, međutim slavlje je kratko trajalo. Gosti ekspresno dolaze do novoga vodstva koje nisu  ispuštali do kraja susreta. Osijek je pokušavao, ali toliko loših napada dugo nismo vidjeli na Gradskom vrtu.

Na samome kraju još je i Bartolović prebacio istrčalog Vargića za konačnih 3:1.

Osijek je očigledno dramatično izgubio dah u posljednje vrijeme i nadamo se kako ce trgnuti čim prije jer im inače prijeti grčevita borba za ostanak.

TEKST: T.M. (SiB.hr)
FOTO: M.B (SiB.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari