Klub raspravljao o smjeni trenera, Mršić za sada ostaje!

Nogometaši Osijeka nisu uspjeli svladati momčad Cibalije u četvrtfinalu kupa, a to je ujedno bio i povod razmišljanja vodstva kluba o smjeni Stanka Mršića.

Iako su bijelo-plavi u utorak imali gotovo sve preduvjete da ostvare željeno polufinale, a time si i otvore mogućnost ponovnog igranja Europe preko kupa, na njihovu žalost i žalost svih navijača u tom naumu nisu uspjeli.

Nevjerojatno, ali istinito. Rekao sam igračima da je Cibalia ta koja mora loviti rezultat, da ih puste da nas napadnu s više igrača, a onda ih iz brzih akcija iznenaditi. Međutim, to su oni napravili nama. Dali su nam pogodak iz kontranapada u prvoj minuti utakmice” , riječi su trenera Osječana za Glas Slavonije.

Teško je i on kontrolirao emocije. Što i nije čudno, jer porazi poput ovog znaju uzdrmati “statiku” kluba, a kad se to dogodi onda svašta počne izlaziti na površinu.

Odmah nakon utakmice razmišljalo se o smjeni trenera Stanka Mršića, ali nakon kraćeg sastanka “odbora za hitnost” (predsjednik Zdravko Josić, direktorica Valentina Koprivnjak i sportski direktor Miroslav Žitnjak) odlučeno je da se trenera ne dira. Međutim, jasno je da Mršićeve pozicije više ni izbliza nisu tako čvrste kao prije, piše Glas Slavonije.

Nastavak ove priče iz osječkog prvoligaša možemo očekivati već u subotu, kada je na rasporedu gostovanje u Koprivnici i sraz s jednim od polufinalista Kupa Slaven Belupom.

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari