Kohorta poziva na ‘Bijelo-plave dane’

Unatoč lošim rezultatima koje niže NK Osijek (ispadanje u četvrtfinalu kupa od Cibalije, te niz od čak 6 utakmica u ligi bez pobjede) najvjerniji osječki navijači ne gube entuzijazam i za idući vikend organiziraju “Bijelo-plave” dane.

U nedjelju Osijek igra protiv Dinama u svom Gradskom vrtu, a Kohortaši kao uvertiru organiziraju bogat program.

Sve će počet u petak gledanjem filma “20 godina ponosa” koji su sami Kohortaši snimili za svoj dvadeseti rođendan. Nastavak je drugi dan, također u prostorijama Kluba navijača na velikom partyu.

Nedjelja je rezervirana za najvažniji dio programa – utakmicu sa Dinamom. Utakmica počinje u 19h na stadionu Gradski vrt, a Klub navijača biti će otvoren od 16h.

Kohortaši pozivaju sve navijače Osijeka da im se pridruže na jugoistočnoj tribini i pruže podršku bijelo-plavima. Najlakše je pljuvati kada ne ide, ali u ovakvim teškim trenucima za klub podrška je ključna i najvjerniji navijači nikada neće okrenuti leđa svojem klubu, poručuju Kohortaši.

Cijene ulaznica za utakmicu su standardne. Tribina zapad 40kn, tribina istok 30kn, a jugoistok gdje je smještena Kohorta samo 10kn.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari