Otvoreni dani škole futsala!

Škola futsala futsal kluba Osijek 031 jedina je takva škola u Slavoniji i Baranji, s mlađim kategorijama tri puta tjedno kvalitetne treninge odrađuju Igor Rado te Ivan Mačinković. Kako bi u školu uključili i veći broj zainteresirane djece, odlučili su otvoriti vrata svoje škole futsala i to u četvrtak od 17 sati u SD Zrinjevac.


Iz kluba pozivaju sve one od 94′ do 2000′ godišta koji vole futsal da dođu na treningi vide način rada te upoznaju ekipu koja radi na ovom projektu. Treba naglasiti i stručnost trenera, Igor Rado završio je trenersku školu dok je Ivan Mačinković već jako dugo u futsalu s velikim poznanstvima i znanjem na tom području. Traju i mini pripreme za zimske turnire na kojima će biti i nekoliko momčadi iz  škole futsala, a u klubu se nadaju se da će dečki i tamo pokazati talent koji pokazuju na treninzima.

Kadetsko i juniorsko prvenstvo počinju u veljači, a futsal klub Osijek 031 jedini je od svih drugoligaša u regiji koji će sudjelovati u oba stupnja natjecanja. Iz kluba podsjećaju kako su prošle godine osvojili prvenstvo Hrvatske za juniore ispred prvoligaških klubova kao što su Brodosplit, Nacional, Osijek V.B.K… dok su ove godine sa juniorima osvojili i neslužbeno prvenstvo Balkana, ‘Tvrđava kup 2012.‘ To je dokaz kvalitete rada u klubu s mlađim kategorijama.

Trenutno je u školi futsala 40-ak polaznika (juniora i kadeta) čime je futsal klub Osijek 031 stvorio jednu od najvećih škola futsala u Hrvatskoj. Upravo zbog toga kontinuiranog rada s velikim brojem talentiranih polaznika vjerujemo kako je budućnost futsala u Osijeku iznimno blistava.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari