Nakon utakmice s Dinamom promjene na trenerskoj klupi Osječana?

Osječki prvoligaš u nedjelju ima nezahvalnu zadaću, pokušati se izvući iz rezultatske krize protiv vodeće momčadi prvenstva.

U Gradskom vrtu odavno su prestale “cvati ruže”, nažalost serija od 12 utakmica bez poraza pala je u zaborav, a Osijek je u “crnom nizu” već 8 susreta, zasigurno najbolnije bilo je ispadanje u Kupu protiv Vinkovačke Cibalije.

Taj je šok promijenio stavove i mišljenja. Zasjedao je odbor za hitnost na čelu s predsjednikom Josićem, ali konačna odluka o treneru prolongirana je za kraj jesenskog dijela sezone, jer u posljednja dva kola, protiv Slaven Belupa i Dinama, bijelo-plavima ionako nitko nije davao nikakve izglede. Pa zašto onda mijenjati trenera?

Pričali smo o aktualnom trenutku kluba. Već dugo ne znamo za pobjedu i normalno je da se u takvoj situaciji raspravlja i o trenerovoj poziciji. Nakon završetka jesenskog dijela sezone napravit ćemo analizu ostvarenog i sve ćemo to predočiti klupskom izvršnom odboru, koji će donijeti odluke i smjernice kojim ćemo putem nastaviti,  kaže Zdravko Josić, predsjednik NK Osijek za Glas Slavonije.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Kohorta poziva na Bijelo-plave dane[/span]

Tako je sudbina trenera Stanka Mršića u rukama Izvršnog odbora, a odgovore na brojna pitanje oko osječkog prvoligaša mogli bi saznati nakon nedjeljnog okršaja s Dinamom, koji je na rasporedu u nedjelju u 19h.

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari