Josić: Stanko ima podršku i od nas u klubu

Snježna mećava koja je zahvatila Osijek u subotu, odgodila je i utakmicu Osijek-Dinamo koja se trebala igratu jučer, pa su tako nogometaši Osijeka jesenski dio prvenstva završili nešto ranije od planiranog.

Novi termin odigravanja je 10. veljače,  tjedan dana prije početka proljetnog dijela sezone.

Ne znam koliko bi imalo smisla igrati u ovakvim uvjetima. Čak i da se očistio teren najavljene su temperature debelo ispod nule i teren bi bio smrznut. Treba voditi računa i o zdravlju igrača, a nama je odgoda dobrodošla, jer ćemo na proljeće biti kompletniji, komentirao je za Glas Slavonije Stanko Mršić, trener nogometaša Osijeka.

Zanimljive riječi predsjednika kluba Zdravka Josića, donosi današnji Glas Slavonije:

Snijeg je spasio i Stanka Mršića. Ostaje na klupi NK Osijek. Neće biti nikakvih daljnjih analiza, niti će se sastati klupski Izvršni odbor. Stanko ima podršku nas u klubu, a vidim da su iza njega stali i naši navijači. Kad je tako, onda nema razloga da ne nastavimo dalje i vjerujem da ćemo u proljeće opet igrati kao na početku ove jeseni.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Kohorta: Ne dirajte trenera koji nas je preporodio[/span]Josić je bio malo slikovit, ali Mršićev posao, vrlo vjerojatno, ostao bi siguran i da je izgubio od Dinama.

Naši su rezultati u okviru očekivanja. Ova sezona je planirana za stablizaciju kluba i najvažniji je opstanak. Rezultati u posljednje vrijeme nisu najbolji, ali krize se događaju tijekom sezone i ne treba odmah povlačiti radikalne poteze, pričao je Miroslav Žitnjak.

Igrači idu na raspust do 8. siječnja, a u Upravi se okreću poslu oko produženja ugovora. Opširnije o tome pročitajte u Glasu Slavonije.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari