Osijek 031 u polufinalu kupa! U subotu dočekuju Vinkovčane

Igrači futsal kluba Osijek 031 plasirali su se u polufinale kupa Hrvatske – regija Istok. Ivankovo je u SD Zrinjevac pred stotinjak gledatelja poraženo rezultatom 5:2.

Odmah nakon utakmice izvučeni su i polufinalni parovi u kojima su Osječani doznali kako su domaćini Vinkovcima dok će u Našicama igrati istoimeni domaćin i momčad Brod 035.

Osijek 031 lakše je nego što je to očekivano svladao momčad Ivankova, na poluvremenu je rezultat bio već 4:0 i samim time sve je bilo riješeno. Već u 4′ minuti domaćini dolaze do vodstva, strijelac je bio Buljević koji je i nakon pet minuta ponovno efikasan čime se dolazi do već sigurne prednosti od 2:0. Do kraja prvog poluvremena golove postižu Cvetko i ponovno Buljević.

U drugom poluvremenu Osijek 031 koncentrirao se na čuvanje prednosti dok je momčad Ivankova jalovo napadala. Ipak, 10 minuta prije kraja preko Crnkovića smanjuju na 4:1. Osječani ponovno dodaju gas i Gregić ponovno pogađa za sigurno vodstvo od 5:1, a prije toga, Buljević promašuje deseterac tj. pogađa stativu. Sekundu prije kraja Ivankovo postiže drugi pogodak, ponovno je strijelac bio Crnković.

031

Ubojiti dvojac Ivankova Ćuk-Nospak kvalitetno je neutraliziran i Osijek s pravom u sljedeću utakmicu ulazi s ulogom favorita.

Obje polufinalne utakmice bit će iznimno zanimljive, a posebno ona između Osijeka 031 i Vinkovaca jer je u prvenstvenoj utakmici koja je odigrana u Vinkovcima Osijek 031 poražen 6:5 iako je na poluvremenu bilo 4:2 za Osječane.

Budući da je veliki broj navijača podržavao Vinkovce tijekom cijele utakmice u Vinkovcima, nadamo se da će i Osječani biti na toj razini i pomoći svom klubu da obrani kup Hrvatske! Utakmica je na rasporedu ovaj tjedan, a iz kluba najavljuju mnoštvo nagrada i pogodnosti za posjetitelje.

OSIJEK 031 – VINKOVCI, Subota 15.12.2012. u 20.00h

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari