Slavonski Brod: Ćiro, ‘vatreni’ i prijatelji za Igora Hodonja

Nakon buđenja iz višemjesečne kome i čudesnog oporavka, Igor Hodonj postao je stanovnik Krapinskih toplica, gdje se, uz svakodnevne liječničke terapije i potporu obitelji te prijatelja, pokušava vratiti u normaln(ij)i život.

Za to mu, osim golemog strpljenja, volje i upornosti, trebaju i novčana sredstva, za koja će se ponovno pobrinuti brojni sportski, odnosno nogometni prijatelji iz cijele Hrvatske s kojima je taj robusni stoper dijelio svlačionice prije nego što ga je automobilska nesreća odvojila od travnjaka.

Nova se akcija, čiji će kompletan prihod ići u njegovu korist, konkretno sada namijenjen izradi i ugradnji novoga zubala, priprema za 22. prosinca u Slavonskom Brodu, gdje će se, u tamošnjoj sportskoj dvorani, održati malonogometni turnir četiri momčadi.

Sastav Prijatelja iz Osijeka, koje je Hodonj selektirao, vodit će Boro Ivković pod čijom se, pak, paskom očekuju braća Smoje, Ižaković i drugi. Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević okupit će veći dio legendarnih “kockastih” iz 1998. godine, a Robert Špehar i Bakir Beširević predvodit će Osijekovu momčad u kojoj je i Hodonj tada igrao. Domaća Marsonia igrat će također u reprezentativnom sastavu u kojem su dolazak potvrdili braća Mujčin i Markovinović. Očekuje se, dakako, još mnogo poznatih nogometnih lica koja se svakodnevno raspituju za tu humanitarnu akciju.

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari