Malenica potpisao, Zubak ostaje, Kvržić na izlaznim vratima

Nakon završetka jesenskog djela prvenstva, najzaposleniji čovjek u Gradskom vrtu definitivno je sportski direktor Miroslav Žitnjak.

Velikom broju igrača na ljeto istječe ugovor s osječkim prvoligašem, tako da su krenuli ozbiljni razgovori o njihovom produžetku, a prvo se krenulo s onim najmlađima.

Profesionalni ugovori ponuđeni su Marku Malenici i Antoniju Paviću. Malenica je već potpisao na pet godina, a očekujemo da će to učiniti i Pavić“,  rekao je za Glas Slavonije Miroslav Žitnjak, sportski direktor NK Osijek.

Nakon toga uslijedio je onaj teži posao. Matias Zubak, iako se nagađalo da bi i on ove zime mogao napustiti redove bijelo-plavih to se neće dogoditi. On ostaje do ljeta kada mu istječe ugovor te će se na zimskim pripremama pokušati nametnuti treneru Mršiću za mjesto u početnoj jedanestorici.

Od ostalih najbliže odlasku je Zoran Kvržić, za kojeg prema riječima predsjednika ima najviše zanimanja, dok će s kapetanom Smojom, Jugovićem, Kurtovićem uslijediti druga runda pregovora. Razumiju situaciju u kojoj se klub nalazi i krizu koja potresa zemlju, ali moraju misliti i na sebe.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari